I'm Waiting You
BlackWhite?



[Hi welcoome to my world]


Do follow and do comment my entry ya.



Round-Round



Story About Links Goodies


Square-Square



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
thanks ahh :/
Sunday, August 5, 2012 | 6:36 PM | 0 BlackWhite
ikhwan , knp hang buat aku macamnie ? :'( dr malam tadi , txt aku lgsg kau tak rep . kau da benci aku ? dah fedup ? k , mlm td kau ckp kau sakit , okay , aku sruh tdo . then , aku ada hanta satu txt time kau tdo . wehh . dahh pagi dah nie wehh . kau tak reti nak rep ke ? susah ke nak rep ? knp kau tak mcm dlu ? :'( dlu , aku bgon jee tdo , adee jee txt kau "mownik hunny" . Now ? :'( aku mengharap wehh . Jgn laa buat aku cmnie . Now aku off fon . tak larat nak tggu txt kau . kau on9 bole , txt aku tak bole nak rep . ape salah aku ? smpai cmtu sekali kau buat kat aku . dr sahor tadi akuu pgg fon . harap-2 ade lha txt awak . seee . now dah pkol 9 lebih . satu txt pun aku tak dapat . apehal kau nie ? bz ke ? Onl bole pulak . tak bz pun . arhhhh .  BENCIIIIIIIII !!!!!!


Older Post | Newer Post