I'm Waiting You
BlackWhite?



[Hi welcoome to my world]


Do follow and do comment my entry ya.



Round-Round



Story About Links Goodies


Square-Square



Put Your Cbox Code here. Width must be "240"


Triangle-Triangle


Skin Made by Aina Hanani
Background Founder by Qay
Best view in Google Chrome only
Cursor by Drikoti & Aina Hanani
Raya :')
Thursday, August 23, 2012 | 8:07 PM | 0 BlackWhite




Okayy . Raya . :) Sumpah raya tahun nie paling best . Tp yg tak best nyaa kau tkda dengan aku :') Aku rindu kau . Okayy . Tkpa . Biarkan . Pagi raya tuu tiba-2 dapat 1 message dari kau . Ohh maii . Nak bukak pun takot sebeenarnya . Huh ~ tak sangka dia sayang aku lagi . Okayy thanks pendek :') . Nampak pic atas tuu ? HAHA . tuu laa family sportingg akuu :') Sumpahh meriahh raya tahun nie :D  Ritee . Ily .

aku mengharap :'(
Thursday, August 9, 2012 | 10:50 PM | 0 BlackWhite
Muhammad Ikhwan :'(
Aku terlalu rindu kan hang . Aku terlalu sygg kan hanggg . Kau tolong aku bole ? :'( Tolongg jadi milik akuu . Aku tak mntak byk syg . tuu jee . aku tau , mak ayah kau tak redha aku berkawan dengan kau , tp .. macam mana aku nty ? hidop aku hancur wehh :'( Bila kau tkda , aku nak buat apa-2 pun rasa tak kuat . Tkda semangat . Kau kata apa kat aku ? Beljar ? hmm , bila aku nak meghadap buku , aku egt kau . ya allah . air mata aku . setiap harii keluar . Kau ckp nty kita jumpa dekat U ? Ya allah . lambat lagi wehh :'/ aku nakk kau jadi milikk aku sekarang :'( sekarangg wehhh !!!!!!!!!! :'( sggop ke kau tgok aku macam nie sbb kau ? aku tau kau tak sggop . Tp kau terpaksa kan . ya allah . ikhwann . aku syg hang . aku tggu hang sampai mati . One day , aku harap sgtt kau akan cari aku n melamar aku :') Itu impian aku . Aku tggu kau k ? aku masih mengharap dekat kau :'( salam .

6/8/2012 :'(
Sunday, August 5, 2012 | 9:57 PM | 0 BlackWhite
Pakcik .. :'( tolongg lhaa . izinkan kami berkawan . Tolong lhaa . :'(

thanks ahh :/
| 6:36 PM | 0 BlackWhite
ikhwan , knp hang buat aku macamnie ? :'( dr malam tadi , txt aku lgsg kau tak rep . kau da benci aku ? dah fedup ? k , mlm td kau ckp kau sakit , okay , aku sruh tdo . then , aku ada hanta satu txt time kau tdo . wehh . dahh pagi dah nie wehh . kau tak reti nak rep ke ? susah ke nak rep ? knp kau tak mcm dlu ? :'( dlu , aku bgon jee tdo , adee jee txt kau "mownik hunny" . Now ? :'( aku mengharap wehh . Jgn laa buat aku cmnie . Now aku off fon . tak larat nak tggu txt kau . kau on9 bole , txt aku tak bole nak rep . ape salah aku ? smpai cmtu sekali kau buat kat aku . dr sahor tadi akuu pgg fon . harap-2 ade lha txt awak . seee . now dah pkol 9 lebih . satu txt pun aku tak dapat . apehal kau nie ? bz ke ? Onl bole pulak . tak bz pun . arhhhh .  BENCIIIIIIIII !!!!!!

thanks a lot :'(
Saturday, August 4, 2012 | 7:06 AM | 0 BlackWhite
Hii Mok  :) Hanis rindu mok . rindu sangat-2 . Hanis nak ckp nie . Thanks eh buat hati hanis mcm nie . Hancor :'/ . Mok tau , bile kite gadoh , hanis tak larat . hati hanis ? sakitt . kadang-2 rase nak mati :'( . tapi kalau hanis mati , mok nak kawan dengan sape kan ? Hanis taknakkk tengokkk awakk dengan org lain . TAKNAKK ahh ! :'(
awk . knp afiqah ade dalam hidup awak lagi ? awak . saya tau , awak rindu kan dia , awak nak kasih sayang dari dia . tapi , sy penghalang . Ya allah . Knp kau temukan kami ? :'( Ikhwan . Awak nak afiqah kan ? awak .. satu jee sy ckp dekat awak . Kalau awak nak dia , pergi lhaa . Lupakan saya smpai bila-2 . anggp jee relay selame niee mimpi . :'( Even susah hati nie nak lupakan awak , sumpah ckp . terpaksa :'( awk .. selame hari nie sy harap sgtt awak awak dapat lupakan dia :'( tapi sumee tuu harapann yg takkan sampai . awak .. sy sygg kan awak . sumpah sygg sangat . Tolongg awak . jangan buat hati sy hancor sbb awak :'(

be mine :)
Saturday, July 28, 2012 | 6:32 PM | 0 BlackWhite
Ya allah . Kalau dia bukan untuk aku , aku terima . Tapi , Kenapa perlu dia sakitkan hati aku ? Kenapa ? :'( . Kalau bukan jodoh kami , aku redho . Ya allah . Kenapa dia datang dalam hidop aku ? Semate mate nak saketkan aku ? Ya allah . Aku tak kuat nak lalui semua nie . Dalam hidup aku nie , aku just berharap dekat dia . Dia lha lelaki yang boleh aku harapkan untuk jaga aku nty . Tapi kenapa sekarang dia tak bole nak jage aku ? Pleez ikhwan . Tunjuk sikit sikap awak tu . Saya nak kita bersatu awak . Saya harap sangat-2 awak jodoh saya . Ya allah . jodohkan lha kami . Sumpah aku sayang dia . Aku tak mampu nak lupakan dia . Aku tak mampu nak tengok dia bahagia dengan orang lain , sebab aku tahu dia milik aku :'( . Tolong eh sayang . :'( jangan buat saya menangis tiap-2 ari . :') Saya hargai kehadiran awak dalam hidup saya :)

Ilysomuchmuch Mok :')
Be mine until my last breath Okayy ? :)

Rindu hang :(
Friday, July 27, 2012 | 1:01 AM | 0 BlackWhite





Mok , aku rindu hang :'( Kbai .


Older Post